Pamela Geller : «Αν το Ιράν επιτεθεί, το Ισραήλ να ρίξει πυρηνικά στην Ευρώπη»

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 0 σχόλια


Είναι όμορφη, καλή ομιλήτρια και αμφιλεγόμενη. Αλλά είναι επίσης φανατική, ακόμα και επικίνδυνη. Φανατική φιλο-εβραία, αντι-ισλαμική ακτιβίστρια και τακτική προσκεκλημένη στο Fox News, η Pamela Geller, είχε γράψει στο blog της το 2010: "Και προσεύχομαι θερμά στην χειρότερη περίπτωση που η Τεχεράνη ή οι τζιχαντιστές αντιπρόσωποί της (Χεζμπολάχ, Χαμάς, κλπ.), στοχεύσουν το Ισραήλ με πυρηνικά, να προβεί (το Ισραήλ) σε αντίποινα με ό, τι έχει κατά της Τεχεράνης, της Μέκκας, της Μεδίνας ...... για να μην αναφέρω την Ευρώπη. Εξόντωσαν όλους τους Εβραίους τους, (οι Ευρωπαίοι) αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αυτά τα τέρατα (οι Ευρωπαίοι) στη συνέχεια πήγαν να εισαγάγουν την επόμενη γενιά των Εβραιοκτόνων". Με τον όρο «Εβραιο-κτόνοι», εννοεί τους μουσουλμάνους:
 "Αυτό το νέο μίσος προέρχεται από μουσουλμάνους μετανάστες (στην Ευρώπη). Οι Εβραίοι φοβούνται τώρα".


ΚΟΗ Geller γεννήθηκε το1958 στο Long Island της Νέας Υόρκηςσε εβραϊκή οικογένειαΜαζί με τον Robert Spencer έχει ιδρύσει το ινστιτούτο ‘Freedom Defense Initiative’ και την οργάνωση ‘Stop Islamization of America’.
Πρόσφατα δημιούργησε θόρυβο με μια διαφημιστική καμπάνια στο μετρό της Νέας Υόρκης, με αφίσες που έγραφαν: «Σε οποιοδήποτε πόλεμο μεταξύ του πολιτισμένου ανθρώπου και του αγριάνθρωπου, υποστηρίξτε τον πολιτισμένο άνθρωπο». Πιο κάτω υπάρχει το αστέρι του Δαβίδ, το οποίο συνοδεύεται από το κείμενο: «Υποστηρίξτε το Ισραήλ, νικήστε την Τζιχάντ (ιερός μουσουλμανικός πόλεμος)». Η Geller πήρε την έγκριση ενός Νεοϋορκέζου δικαστή, ώστε να μπορέσει να προβάλει τις αφίσες σε 10 σταθμούς του μετρό.

Η Geller έχει τις ίδιες απόψεις με τους Ισραηλινούς υποστηρικτές του“The Samson Option”(η “Επιλογή Σαμψών” είναι ένας όρος που φέρεται να επινοήθηκε από τους Ισραηλινούς ηγέτες τη δεκαετία του 1960 και σημαίνει την στρατηγική που επιτρέπει τη χρήση πυρηνικών- αν κινδυνεύσει η υπόσταση της χώρας) : αν το Ισραήλ κινδυνεύει να καταστραφεί από πυρηνική επίθεση, θα πρέπει να καταστρέψει όλο τον κόσμο με το να αδειάσει ολόκληρο το πυρηνικό του οπλοστάσιο επάνω σε αυτόν.


Η Geller είναι επίσης υποστηρίκτρια του Νορβηγού μαζικού δολοφόνουAnders Behring Breivik. Γράφει το Think Progress Security : "Ο δεξιός τρομοκράτης της Νορβηγίας, Άντερς Μπρέιβικ, εξυμνείται στο blog της και αναφέρεται εκτενώς το πολιτικό του μανιφέστο ... Η Geller δικαιολογεί την επίθεση τουBreivik στην καλοκαιρινή Κατασκήνωση της νεολαίας του νορβηγικού Εργατικού Κόμματος, επειδή λέει η κατασκήνωση αποτελεί μέρος ενός «εκπαιδευτικού κατηχητικού κέντρου κατά του Ισραήλ». Λέει ότι τα νεαρά θύματα όταν μεγάλωναν θα γίνονταν «οι μελλοντικοί ηγέτες του κόμματος και θα ήταν υπεύθυνοι για να πλημμυρήσει η Νορβηγία με μουσουλμάνους οι οποίοι θα αρνούνταν να αφομοιωθούν, και θα επιδίδονταν σε βίαια περιστατικά κατά των Νορβηγών υπηκόων συμπεριλαμβανομένων βίαιων ομαδικών βιασμών,μένοντας ατιμώρητοι και ζώντας στην ανεργία. "


Μερικοί ηγέτες του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και της αντι-ισλαμικής Δεξιάς την έχουν υποστηρίξει δημοσίως. Η ιστοσελίδα της Geller, "Atlas Shruggs" την δείχνει με τον ηγέτη της Πλειοψηφίας (Majority Leader) στον Λευκό Οίκο, τον εβραϊκής καταγωγής, Ρεπουμπλικάνο βουλευτήEric Cantor (R-VA).

Αν και μερικές εβραϊκές οργανώσεις καλούν τα μέλη τους να αποστασιοποιηθούν από την Geller,αυτή χαρακτηρίζεται με πολύ κολακευτικά σχόλια από το εβραϊκό Southern Poverty Law Center(SPLC). Το SPLC λέει: "Με το χάρισμα ενός αισθησιακού σεξαπίλ στυλ Hollywood και με μια κοφτερή αυθάδεια - σαν να έχουμε τηνευπαρουσίαστη Ann Coulter και την σαφή στο λόγο Sarah Palin σε μια συσκευασία –η Geller οδήγησε τη διαμαρτυρία σαν μια σούπερ σταρ."

Η Geller εκπροσωπεί το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Η αποξένωση πολλών εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων σε όλο τον κόσμο - θα μπορούσε να οδηγήσει σε φυλετικό πόλεμο. Υπάρχει στην αντι-σιωνιστική Δεξιά (στις ΗΠΑ) και στη σιωνιστική Δεξιά στο Ισραήλ. Είναι ιδιαίτερα τραγικό ότι η ευαγγελική / Ρεπουμπλικανική Δεξιά περιφρονώντας την πραγματικότητα ότι η εβραϊκή κυριαρχία αποτελεί μια γεωμετρικά αυξανόμενη μεγαλύτερη απειλή από το Ισλάμ, έχουν γίνει «κολλητοί» με τους αντι-μουσουλμάνους Σιωνιστές.

Ως εκ τούτου, όπως η Βίβλος περιγράφει, έχουν «ομοζυγίσει» με ένα φανατικά αντι-χριστιανικό λόμπι. Απορρίπτοντας την αλήθεια σχετικά με την σιωνιστική απειλή και την αντιβιβλική κατοχή της Παλαιστίνης, η θρησκευτική Δεξιά επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του Χριστού ότι τις τελευταίες ημέρες, οι δυνάμεις της εξαπάτησης θα είναι τόσο διάχυτες και πειστικές ώστε «ακόμη και οι εκλεκτοί, αν είναι δυνατόν, θα εξαπατηθούν» (Ματθ. 24:24).

Με Σιωνιστές όπως την Geller να συμβουλεύουν τους Ρεπουμπλικάνους και τους Χριστιανούς Σιωνιστές, το αποτέλεσμα είναι βέβαιο: "τυφλός δε τυφλόν εάν οδηγή αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται" (Ματθ. 15:14).

http://afipnisoy.blogspot.com

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger