Υπάρχει εξωγήινη απειλή;

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 0 σχόλια


Φίλοι μου σήμερα θα μιλήσουμε πάνω στην ιδέα της ύπαρξης πολεμοχαρών εξωγήινων πολιτισμών, με κυριαρχικούς σκοπούς.. πάντα κάτω απο την άποψη και το μέγεθος της κβαντικής αντίληψης , συνειδητότητας, που μας διαπερνά!
Τι γίνεται με έναν πλανήτη με ένα σύστημα ζωής που έχει αναπτυχθεί με νοοτροπία πόλεμου, ένας που να μπορεί να εμφανιστεί σε αυτό το μέρος του γαλαξία μας με προθέσεις κατακτητή;
Καταλάβετε οτι τα όντα με αυτή την πρόθεση στην πραγματικότητα δεν μπορούν να πάνε πολύ μακριά.
Η ιδέα είναι, επίσης, ότι η ενέργειά μας ως ανθρωπότητα έχει πλέον αλλάξει αρκετά, έτσι ώστε ακόμα και αν πρέπει να υπάρχει ένας άλλος πολιτισμός σε πλανήτη κοντά μας, με τις προθέσεις κατάκτησης και κυριαρχίας, θα πρέπει να πιεστεί σκληρά ακόμη και για να μας συλλάβει υπαρξιακά ! .
Η δόνηση μας είναι λίγο πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε πολιτισμό, που θα μπορούσαν πραγματικά να επιθυμούν να ωθήσουν τους εαυτούς τους στο διάστημα με τις προθέσεις πόλεμου που έρχονται εδώ να μας καταλάβουν.
Η ιδέα είναι, επίσης, οτι τα ταξίδια στο διάστημα είναι πραγματικά να ταξιδεύεις στο εσωτερικό του. Και αλήθεια, για διαστημικά ταξίδια δεν φτάνει η τωρινή τεχνολογία μας , όπου κατά μια έννοια "γλιστράμε" γύρω από την επιφάνεια του χώρου.
Όταν ανακαλύψουμε πως να παραβιάσουμε τα συνειδησιακά εμπόδια του χώρου και του χρόνου, θα ανακαλύψετε ότι απαιτεί πολύ ολοκληρωμένη στάση συνείδησης, και μια πολύ "ολοκληρωμένη" συνειδησιακή στάση είναι πολύ απίθανο να είναι πολεμοχαρής από φύση, δηλαδή σε τόσο χαμηλές δονήσεις, διότι στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να "πάμε" πολύ μακριά, αν ήταν τέτοιων συχνοτήτων η συνείδηση μας.
Θέλει να έχεις φτάσει συνειδησιακά , τα ανάλογα συχνοτήτων επίπεδα εκείνα όπου θα έχεις τη δυνατότητα να χειριστείς το χώρο και το χρόνο!
Η ιδέα του πολέμου όπως στη Γη, με κατακτητικούς τρόπους μπορεί , και έχει συμβεί, αλλά συνήθως σε ορισμένα υποβιβασμένα επίπεδα της διαστατικότητας.
Πολλές φορές σημαίνει, από την άποψη πολλών, οτι πραγματικά πρέπει να είναι σε φυσική κατάσταση τα όντα μεταξύ τους, για να υπάρξει πόλεμος! Επομένως θα πρέπει να υπάρχει ένας πλανήτης τόσο κοντά ώστε τα όντα να είναι στο επίπεδο χαμηλών δονήσεων εγωικής κατάστασης, που να μή το έχουμε αντιληφθεί εμείς αλλά μόνο αυτοί, και να έχουν τεχνολογία ώστε να μας φτάσουν, στη διάσταση τη δική μας, με διαστημόπλοια, στην ίδια πυκνότητας διάστασης, και να μας κάνουν πόλεμο στην ύλη τριών διαστάσεων. Ακόμα βέβαια δεν έχουμε βρει Ζωή 3ης πυκνότητας όμοια με τις δικές μας δονήσεις, στο δικό μας πεδίο χρόνου και συχνοτήτων!!
Θα μπορούσαμε να πούμε μια αναλογία σχετικά με την ύπαρξη "πολέμου στων άστρων" ... , " πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρχει και αλλού στο σύμπαν πόλεμος, απλά επειδή υπάρχει στον πλανήτη μας ......Αυτό μόνο!"
Κατά μία έννοια, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, και έχουν γίνει αλληλεπιδράσεις σε πολλούς διαφορετικούς γαλαξίες, που θα μπορούσαμε να πούμε γενικά " πολέμος". Υπήρξαν πολλές παραλλαγές αυτού του θέματος σε πολλές διαφορετικούς κόσμους από καιρό σε καιρό. Δεν είμαστε οι μοναδικοί σε αυτό.
Πολλοί από εμάς το έχουν αντιληφθεί αυτό, σαν μια εξωγήινη συνείδηση που να έχει αρνητικές προθέσεις απέναντι σε άλλους κόσμους! Αυτή η συγκεκριμένη αρνητική πρόθεση δεν εκδηλώνεται πάντα με την απόλυτη μορφή που θα αναγνωρίζαμε ως πόλεμο!
Πολλοί τρόποι πολέμου, όπως τους αναγνωρίζουμε είναι απίθανο να συμβούν από την άποψη των γαλαξιακών και αστρικών τεραστίων αποστάσεων. Κάθε πολιτισμός είναι μια διαφορετική πραγματικότητα από πολλές αποψεις, και γενικά μια πραγματικότητα βιώνεται συνήθως μόνο από έναν πολιτισμό, μέχρι κάνουν κοινές συχνότητες, κοινά μήκη κύματος συνείδησης ανάμεσα σε διαφορετικούς κόσμους , που επιτρέπει στη συνέχεια να αλληλεπιδρούν με διάφορους τρόπους.
Αλλά αν δεν γινει αυτή δονητική "συμφωνία", τότε οι πιθανότητες είναι, ότι σπάνια θα συναντήσουν άλλους πολιτισμούς.
Υπάρχει η πιθανότητα να έλθουν σε επαφή δυο κόσμοι ωστε να παίξουν το σενάριο θύμα-θύτη, ώστε να βιώσουν τις ανάλογες εμπειρίες για δική τους ψυχική αναβάθμιση!
Ωστόσο, ακόμη και αυτή η έννοια δεν είναι συνήθως σε θέση να εκδηλωθεί στο τυπικό τρόπο του πολέμου και της κυριαρχίας που ξέρουμε! Διότι, όπως είπαμε νωρίτερα, οι αστρικές αποστάσεις το κάνουν αυτό πολύ απίθανο. Μολονότι μπορεί να φαίνεται συμβολικά οι πλανήτες να έχουν κατακτήθεί, στη πραγματικότητα, κανείς δεν μπορεί να κατακτηθεί αν δεν δονείται στην ιδέα ότι μπορεί να κατακτηθεί.
Αν δεν δονούμαστε στη συχνότητα ότι μπορούμε να κατακτηθούμε απο εξωγήινους, ποτέ δεν θα μας βρουν τέτοιες δονήσεις.Αν πρέπει να έρθουν σε επαφή με ότι αντιπροσωπεύει για αυτούς ο πλανήτη μας, απλά θα φαίνεται να ΜΗΝ είναι κατοικημένος.! (από εμάς ,δονούμενοι στη συχνότητα τους). Επειδή εμείς θα είμαστε σε άλλη πραγματικότητα από αυτή του θύτη-θύματος!
Έτσι η ιδέα, του τι θα μπορούσε να θεωρηθεί μια κατακτητική Φυλή όντων, και μια κατακτημένη φυλή , θα ήταν απλά η "προθυμία" του κατεκτημένου να παραδώσει την εξουσία του , εντελώς στον κατακτητή, να επιτρέψουν τη ζωή τους να διευθύνεται από κάποιον άλλο, και να έχουν αφαιρέσει όλες τους τις δυνάμεις και όλη την ευθύνη για δημιουργία της ζωής τους. Αλλά αυτό δεν γίνεται χωρίς τη συγκατάθεσή τους, για αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τη συγκατάθεση αυτή.
Έτσι, το είδος του πολέμου που έχει συμβεί με αυτή την έννοια είναι, απλά ένας λαός να υποκύψει σε μια ιδέα και να επιτρέψει τον εαυτό του κάτω από την κυριαρχία και την αιγίδα ενός άλλου πολιτισμού που χρησιμοποιεί με επιτυχία η ιδέα της αποπλάνησης, να δελεάσει τον άλλο πολιτισμό!
Μπορούν να το κάνουν αυτό αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις ανάγκες τους, με το να προσποιείται οτι θα φροντίσει για τις ανάγκες, και αφαιρώντας από αυτούς στην πορεία όλη την ικανότητά τους να γνωρίζουν και να πιστεύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους ζωή, όπως την επιλέγουν οι ίδιοι να είναι!!!! (σας θυμίζει τίποτα?)
Αυτό το είδος του πολέμου είναι πιο συχνό! Είναι μια νοητική ιδέα, μια ψυχική ιδέα διαμάχης, με αυτή την έννοια. Πιστεύω πάλι οτι είναι ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο, διότι πολλοί πολιτισμοί δεν θα επιθυμούν να ξεχνάνε ποιός και τί είναι, σε τέτοιο βαθμό που θα προσελκύσει μια τέτοια επαφή με άλλο πολιτισμό, που και αυτοί θα θέλουν αυτού του είδους εξουσία πάνω σε άλλους κόσμους.
Όλες οι παλιές απόψεις που είχαμε, σχετικά με τους πολέμους στα άστρα, δεν έχουν πλέον τίποτα να κάνουν πραγματικά με το παρόν μας.
Πρόκειται για μια αναπαράσταση του παλιού κύκλου αρνητικότητας, και μια ενεργειακή σύνδεση με πολλά άλλα αστρικά συστήματα μέσω των οποίων έχουμε "προ έρθει".
Ζώντας ειρηνικά εμείς, είναι η καλύτερη άμυνα σε όλες τις φαινομενικές απειλές!
Αν πιστεύουμε στην Ειρήνη, τότε δεν πρέπει να μισούμε τον πόλεμο!!
Όταν " Μισώ "ενισχύω μόνο τα πράγματα που λέμε οτι δεν μας αρέσουν, γιατί απλά συγκεντρωνόμαστε πάλι σε αυτά, από διαφορετική άποψη! Τα διατηρώ σε ύπαρξη, τα έλκω!
Αγάπη, άνευ όρων αγάπη, θα μετατρέψει ολόκληρο τον κόσμο μας !
Ειρήνη σε όλους!!

Πηγή: http://mustikoikosmoi.blogspot.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger