ΣΟΚ!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια


ΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ (ΓΑΙΔΟΥΡΟΝΗΣΙ)!!! USD 185.721.485

Το νησί είναι περίπου είκοσι πέντε (25) λεπτά από το ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Αθήνα-Αεροδρόμιο και δέκα (10) λεπτά από τo λιμάνι του Λαυρίου

ΝΗΣΟΣ ΓΑΙΑ ΙΟΝΙΟ!!!   USD 4.637.438

 Το νησί είναι 43 στρέμματα (17,5 εκτάρια) σε μέγεθος με την έγκριση για την κατασκευή 6 βίλων και άδεια να υποδιαιρεθεί σε 6 οικόπεδα.Το  νησί ΓΑΙΑ  έχει καθαρά χαρτιά ιδιοκτησίας -. Ένα καθαρό ιδιόκτητο νησί Αυτό το όμορφο νησί είναι μέρος των Εχινάδων, που είναι μεταξύ της ομάδας Ιονίων Νήσων. 

ΝΗΣΟΣ OMFORI  ΙΟΝΙΟ USD 61.907.162

Αυτό το πανέμορφο,4 500 000 τ.μ. (1112 στρέμματα) ακατοίκητο ελληνικό νησί που βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος είναι διαθέσιμη προς πώληση,Δεν είναι τίποτα λιγότερο από έναν επίγειο παράδεισο.

ΝΗΣΟΣ ΔΟΥΛΙΧΙΟΝ USD 49.525.730



Το μεγαλύτερο ιδιωτικό νησί στην Ελλάδα είναι για πώληση.  Το έδαφος του νησιού αποτελείται κυρίως από κοκκινόχωμα και μεγάλους βράχους. Ιδανικό για μια ευκαιρία ανάπτυξης. Το νησί θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, θέρετρο,  μέ ιδιωτικές βίλες, να εχει μαρίνα ,λιμάνι, ή  γιατί οχι και για ιδιωτική κατοικία.

Λόγο του όγκου θα αναρτήσω μόνο τα ονόματα  με  φώτο από τα υπόλοιπα  νησιά
 που είναι για πούλημα τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης!!!








Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα – μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχουν πλούσια ενεργειακά κοίτασματα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.


Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.

Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων την Τουρκία και τη Λιβύη.

Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.

Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.
.....................................................................................................................................................

AΠΑΝΤΗΣΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ..Κανένα ελληνικό νησί δεν πωλείτε....!!!
Απάντηση έδωσε ο ΥΠΕΞ Δημήτρης Αβραμόπουλος:

«Χαιρέκακες δηλώσεις, που αναπαράγουν ψευδή στερεότυπα και ανακριβή στοιχεία, δεν ταιριάζουν σε ηγέτες και μάλιστα γειτόνων, που λένε ότι επιθυμούν την οικοδόμηση σχέσεων φιλίας και εμπιστοσύνης.

Οι οικονομικές κρίσεις είναι σαν τις πανδημίες, δεν γνωρίζουν σύνορα και δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Για αυτό απαιτούνται μετρημένα λόγια.

Όσο για τα περί πώλησης νησιών, φοβούμαι ότι όσοι συμβουλεύουν τον κ. Ερντογάν δεν γνωρίζουν, ή μάλλον κατασκευάζουν πληροφορίες. Κανένα ελληνικό νησί δεν πωλείται, γιατί οι αξίες ενός έθνους δεν έχουν ποτέ τιμή. Και τα ιστορικά έθνη, όπως η Ελλάδα, πάντα βρίσκουν το δρόμο τους. Αυτό καλά θα κάνει να μην το ξεχνά κανείς».

Ο Ερντογάν και οι σύμβουλοί του βέβαια καλό θα ήταν να ρίξει μια ματιά στα όσα είπε o Tούρκος πρέσβης στην Αθήνα για την τουρκική οικονομία πριν από λίγες ημέρες από τη Θεσσαλονίκη,μάλιστα. Προσπαθώντας να εκθειάσει τη τουρκική οικονομία είπε ορισμένα πράγματα τα οποία ...θυμίζουν πολλά σ΄ εμάς τους Έλληνες από τις εποχές που ζούσαμε στο "σύννεφό" μας.

"Ο κ. Ουράς μετέφερε την τουρκική εμπειρία για την υπέρβαση της κρίσης, που η χώρα του αντιμετώπισε το 2001. Όπως είπε, η Τουρκία διάλεξε τον δύσκολο δρόμο, κάνοντας μεγάλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και ισχυρές δημοσιονομικές προσαρμογές, καθώς και αναδιαρθρώσεις στον τραπεζικό, ασφαλιστικό και υγειονομικό τομέα. Παράλληλα, το 2009-2012, σε μια τριετία, δημιουργήθηκαν 3,7 εκατ. νέες θέσεις εργασίας, ενώ η "δομή" της οικονομίας άλλαξε εντελώς, καθώς η κάποτε βασιζόμενη στον πρωτογενή τομέα οικονομία, σήμερα τροφοδοτείται κατά 60% από τις υπηρεσίες, 30% από την παραγωγή βιομηχανικών αγαθών και μόνο 10% από τη γεωργία".

Ας ξαναδιαβάσει τα ποσοστά και ο ο κ.Ουράς και ο Ερντογάν. Είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά αν τα διαβάσει κάποιος σωστά...


πηγη
...................................................................................................................................................
Το πιο συγκλονιστικό όμως που αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μπάτσης είναι η Σύμβαση Cooperη οποία υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται σαν «ιερό κείμενο» από υπουργό σε υπουργό! βάσει της οποίας τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά » της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος πλούτος μας, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικάνικου consortium εταιρειών.
Το πιο συγκλονιστικό όμως που αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μπάτσης είναι η Σύμβαση Cooperη οποία υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται σαν «ιερό κείμενο» από υπουργό σε υπουργό! βάσει της οποίας τα λεγόμενα «στρατηγικά ορυκτά » της Ελλάδας καθώς και ο υδάτινος πλούτος μας, τίθενται υπό την αιγίδα ενός Αμερικάνικου consortium εταιρειών. 
***Το αποτέλεσμα αυτής της αποκάλυψης ήταν να ντουφεκιστεί ο Δημ. Μπάτσης μαζί με τον Ν. Μπελογιάννη το 1952 !!! 
***Η Σύμβαση Cooper δεσμεύει την Ελλάδα για 70 χρόνια και η λήξη της ήταν έως την 31η Δεκεμβρίου του 2010. Αν η Ελλάδα δεν απαντούσε αρνητικά στην εταιρεία Hugh Cooper & Co. Inc. Chemical Constrauction Corporetion, προβλεπόταν αυτόματη ανανέωση της Σύμβασης για άλλα 25 έτη!!! 
***Κατά περίεργο τρόπο λοιπόν, μόλις έληξε η Σύμβαση, ήρθε το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμό που μέσω αυτών κάθε περιουσιακό μας στοιχείο μεταβιβάζεται αυτόματα στους δανειστές μας και μάλιστα όχι στην κανονική του αξία αλλά πλήρως υποτιμημένο. 
***Ηδη, στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.
***Στις 23/2/96 σε μια απόρρητη έκθεση, την οποία έφερε στο φως η εφημερίδα «Επενδυτής» αναφέρει τα συγκλονιστικά αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (ίδρυμα γεωλογικών και μεταλλευτικών ερευνών ) - και το οποίο κατά διαβολική σύμπτωση τώρα ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ - ότι ...;.. 
« γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους.» 
***Το κείμενο της συγκεκριμένης έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. ***Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά 1998 είναι 20.000 δολάρια το γραμμάριο!. 
***Οι έρευνες γύρω από το θέμα πολλές και όλα τα αποτελέσματα συγκλίνουν στο ότι η Ελλάδα είναι μία από τις πιο πλούσιες χώρες σε υπέδαφος. 
***Είναι γνωστό επίσης ότι οι Γερμανοί επί κατοχής είχαν ήδη χαρτογραφήσει όλη την Ελλάδα και με την πτώση του Χίτλερ οι σχετικοί χάρτες και πληροφορίες έφτασαν στα χέρια των Αμερικανών. 
***Καθόλου τυχαία ο Nicholas Burns (πρώην πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα ) , σε ζωντανή εκπομπή στο MEGA είχε κι αυτός επισήμως παραδεχτεί ότι όντως υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. 
***Την ύπαρξη πετρελαίου αλλά και φυσικού αερίου στον Ελληνικό χώρο είχε επιβεβαιώσει και Η Χίλαρη Κλίντον σε συνέντευξη στον Παπαχελά στην εκπομπή «φάκελοι». 
***Αφού λοιπόν έχουμε τέτοιο ενεργειακό πλούτο, γιατί δεν διαπραγματευόμασταν μια ρύθμιση του οικονομικού μας προβλήματος με ευνοϊκούς για μας όρους, αντί να υποκύψουμε σε όλες τις παράλογες και απάνθρωπες - κατά ομολογία των ίδιων των κυβερνητικών στελεχών -απαιτήσεις των δανειστών μας; 
***Πως είναι δυνατόν μια χώρα που έχει τέτοιο «θησαυρό», χωρίς να υπολογίσουμε και τα άλλα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας (κλίμα, εδάφη, νερά) ,να θεωρείται πτωχευμένη και ότι δεν έχει καμία εναλλακτική δυνατότητα από το να παραχωρήσει την εθνική της κυριαρχία; 
***Το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα για να αξιοποιήσουν τον πλούτο μας σημαίνει ή ότι για κάποιον λόγο δεν ήθελαν ή ότι δεν γνώριζαν. Αν όμως δεν ήταν ικανοί να γνωρίζουν εδώ και 70 χρόνια, τότε πως κατάφεραν μέσα σε ελάχιστους μήνες και μάλιστα τόσο δύσκολους , αυτό που δεν μπόρεσαν τόσες δεκαετίες; 
***Ισως είχε έρθει η ώρα των πετρελαίων για την Ελλάδα και έπρεπε να γονατίσει , απαξιωμένη, ανίσχυρη και αδύναμη. 
***Όπως πριν από μας γονάτισε και το Ιράκ. 
***Κατά τον ίδιο τρόπο που και η Σιέρα Λεόνε είναι από τις πιο πλούσιες χώρες σε διαμάντια κι όμως οι κάτοικοί της πεθαίνουν εξαθλιωμένοι από την πείνα ...;

olympia.gr
Τι  δεν καταλαβαίνουμε πλέον..Φεύγει το Ιόνιο φεύγει το Αιγαίο  και ότι έχει απομείνει θα γίνει παραθεριστικό κέντρο για δικό τους όφελος..
ΠΗΓΗ
Επεξεργασία μετάφραση  watermark picture
Makisel http://www.facebook.com/UnexpectedAprosdoketo


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger