ΒΡΕ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !!!!!! Γερμανικό κρατικό κανάλι ζητά να μας κανουν πρωκτικο οι Τούρκοι!βίντεο

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013 0 σχόλια

Οι προσβολές στην πατρίδα μας από τους Γερμανούς δεν έχουν τέλος και είναι βαρύτατες. Είδαμε αυτό το βίντεο, στο blog Το Πειραχτήρι, από το κρατικό κανάλι της γερμανικής ARD στην εκπομπή κάποιου πολύ κομψού «κυρίου» Harald Schmidt. Όπως θα δείτε, οι ύβρεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι βαρύτατες. 

Λένε ότι ανακαλύψαμε το πρωκτικό σεξ, κοροϊδεύουν τη ναυμαχία της Σαλαμίνας και στο τέλος ζητούν να πουληθούμε στους Τούρκους δείχνοντας μια άκρως προσβλητική εικόνα, ενός Τούρκου να κάνει πρωκτικό σεξ σε μια Ελληνίδα.Εάν υπήρχε ελληνικό κράτος έπρεπε αυτή η βαρύτατη προσβολή να είχε ήδη απαντηθεί.
Οι βελανιδοφάγοι βάρβαροι που έχουν καταστρέψει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό άπειρες φορές, από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, αντί να βγάλουν το σκασμό και να μας επιστρέψουν τα 600 δισ. ευρώ πολεμικών αποζημιώσεων που μας χρωστάνε, έχουνε το θράσος να μας διασύρουν; Ποιοι; Οι απόγονοι εκείνων, που σύμφωνα με τους αρχαίους συγγραφείς, έκαναν μπάνιο με τα ούρα τους!
Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε κεφάλι, να ζητήσουμε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και ας χρεοκοπήσουν οι Γερμανικές Τράπεζες! Έτσι κι αλλιώς θα χρεοκοπήσουν όταν αναγκαστούν από μια πραγματική ελληνική κυβέρνηση να μας επιστρέψουν τα 600 δισ. ευρώ πολεμικών αποζημιώσεων!ΣΧΟΛΙΟ,,,,,!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ  ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ
ΠΗΓΗ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger