Η Προφητεία Του Αγ. Μαλαχία... Είστε Σίγουροι Ότι Δεν Εκπληρώθηκε;

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 0 σχόλια

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! Φαίνεται ότι η προφητεία σχετικά με τον τελευταίο Πάπα  από τον Άγιο Μαλαχία έχει εκπληρωθεί από την ονομασία του νέου Πάπα FRANCIS, και εξηγώ πώς. 
 Ο Άγιος Μαλαχίας προέβλεψε ότι ο τελευταίος ΠΑΠΑΣ - 112ος στον αριθμό, θα είναι ο "Petrus Romanus" ή "Peter the Roman".  Πώς συνδέεται αυτό με τον Πάπα Fracis; 


Λοιπόν ...... Έχει επιλέξει το όνομα του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης (ιταλικά: San Francesco d'Assisi), βαφτίστηκε Giovanni, γεννήθηκε ως Francesco Di Pietro ...... PIETRO στα Ιταλικά σημαίνει PETER. "Romanus" στα  λατινικά σημαίνει Roman - δηλαδή Ιταλός. 

Αν και ζει στην Αργεντινή, ο Πάπας Francis προέρχεται από ΙΤΑΛΟΥΣ γονείς. Έτσι, η προφητεία περί "Petrus Romanus" (Πέτρος ο Ρωμαίος)  έχει εκπληρωθεί μέχρι τώρα ... 


Το υπόλοιπο της προφητείας αναφέρει: «Πέτρος ο Ρωμαίος, ο οποίος θα οδηγήσει τα πρόβατά του σε πολλές δοκιμασίες, και όταν τελειώσουν αυτά τα πράγματα, η πόλη των επτά λόφων [δηλαδή η Ρώμη] θα καταστραφεί και ο φοβερός δικαστής θα κρίνει τους ανθρώπους του.

ΤΕΛΟΣ. .

 " Υποθέτω ... τώρα είναι η στιγμή να επισκεφθείτε τη Ρώμη, αν είχατε σκοπό να το κάνετε  κάποτε!


Από Alison A. Kruse


πηγη
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger