Συγκέντρωση ΕΠΑΜ Δεν Πληρώνω στο Μέγαρο - Οι πρώτες Φωτογραφίες

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013 0 σχόλια


Μεγάλη επιτυχία είχε  η σημερινή συγκέντρωση έξω από το μεγαρο μουσικής, που στην κυριολεξία ''κρύφτηκε'' από τα ΜΜΕ.

 

 ΣΧΟΛΙΟ: Οι πολιτικές δυνάμεις του λεγόμενου καισυνταγματικού τόξου (άκουσον-ακουσον τι όρο σκαρφίστηκαν για να διαχωρήσουν οι άθλιοι τη θέση τους από το λαό!)

 

Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί λοιπόν  στο λαμπρακιστάν,  για να στηρίξουν το σύστημα που καταρέει και νομίζουν τώρα ότι έβαλαν το λαό στο γύψο. 

Κούνια που τους κούναγε.

 
Η συγκέντρωση μπροστά στο πάρκο παραπλεύρως του Μεγάρου Μουσικής είχε αρκετό κόσμο, με  δυναμισμό και σημαίες του ΕΠΑΜ και του Δεν Πληρώνω. 
 
 Τα Συνθήματα που  ακούστηκαν ήταν:
 
Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, η χούντα δεν τελείωσε το 73. Μαζί μαζί να φύγουν οι ναζί. Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω. Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη κ.α. 
 
 Η παρουσία των ΜΑΤ ήταν έντονη (πολλές διμοιρίες) και είχαν αποκόψει στο πεζοδρόμιο την πρόσβαση των διαδηλωτών προς την είσοδο του Μεγάρου, ενώ στέκονταν και στα όρια του δρόμου. 
 
Οι συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια προσέλευσης προσκεκλημένων του Μεγάρου, άφηναν διάδρομο για να περάσουν και τους γιουχάιζαν. 
 
Η διαφορά του κόσμου που πήγαινε στην εκδήλωση για τον Καραμανλή από τους διαδηλωτές ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής: γραβατωμένοι και λουστραρισμένοι οι μεν, έβγαιναν από πολυτελείς λιμουζίνες, άνθρωποι της δουλειάς και της καθημερινότητας οι δε. 
 
Ο κόσμος είναι θυμωμένος και έχει δίκιο. 
 
Να βγούμε όλοι στους δρόμους! Mας φοβούνται!

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger