Αποκάλυψη "ΣΟΚ" από την εφημερίδα "ΧΑΡΑΥΓΗ"

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 0 σχόλια


Σε μια αποκάλυψη ΣΟΚ προχωρεί σήμερα η καθημερινή εφημερίδα Χαραυγή η οποία με αποκαλυπτικό ντοκουμέντο δημοσιεύει στοιχεία για εκροή καταθέσεων από συγγενική εταιρεία προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.


Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, «Η εταιρεία Loutsios & Sons ltd» ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, φέρεται σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Χαραυγή να έβγαλε από την Κύπρο μεγάλο χρηματικό ποσό».

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα με τίτλο «Αμείλικτα ερωτήματα» παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο από τη Λαϊκή Τράπεζα το οποίο στην κυριολεξία είναι «φωτιά» και ανοίγει τόν  ασκό του Αιόλου για τις αποκαλύψεις που η κυπριακή κοινωνία αναμένει με ανυπομονησία για πλήρη κάθαρση και διαφάνεια στην πολύκροτη υπόθεση.

Τρείς μόλις μέρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν το Εurogroup της 15ης Μαρτίου που αποφάσισε κούρεμα, έσπασε 5 γραμμάτια στη Λαική αξίας 21 εκατομμυρίων(!) και τα έστειλε στο Λονδίνο!

Μετά τις δηλώσεις Σαρρή ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το κούρεμα, δημιουργείται ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, όπως αναφέρει η εφημερίδα ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση από πλευράς του προεδρικού.


*Την πληροφορία μου την απέστειλε μέσω email  φίλος από την Κύπρο την δημοσιεύω με κάθε επιφύλαξη 

 Μαίρη Λαγανά
πηγη

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.. ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger