BINTEO – ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ το εξωγήινο ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό της Μασαχουσέτης που παραμένει ανεξήγητο!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως ίσως ήταν ένα στρατιωτικό μεταγωγικό, χωρίς όμως να είναι σίγουρη.

Στις 8 Ιανουαρίου, κάτοικοι των πόλεων του Άμχερστ και του Πέλαμ ανέφεραν ότι είδαν ένα αντικείμενο σε σχήμα τριγώνου ή διαμαντιού να πετά αθόρυβα και με χαμηλή ταχύτητα.

Τη διαχείριση των ραντάρ που παρακολουθούν τη δυτική Μασαχουσέτη έχει το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπράντλεϊ στο Κονέκτικατ, το οποίο ανέφερε ότι δεν εντόπισε κάτι ασυνήθιστο στον εναέριο χώρο.

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπλοΐας και η Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσαν ότι το μόνο αεροσκάφος που πετούσε στην περιοχή την ώρα που εθεάθη το UFΟ ήταν ένα μεταγωγικό C5 Galaxy, το οποίο είχε απογειωθεί από στρατιωτική βάση της περιοχής.

To πρόβλημα με αυτή την εξήγηση είναι ότι το C5 Galaxy είναι από τα μεγαλύτερα και πλέον θορυβώδη αεροπλάνα.

Μπορεί πράγματι να φαίνεται τριγωνικό από ορισμένες οπτικές γωνίες, ωστόσο ακόμα και οι αξιωματούχοι της αεροπορίας αμφιβάλλουν για το κατά πόσο θα μπορούσε κάποιος να το μπερδέψει.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κανείς λάθος. Ο θόρυβος είναι δυνατός και το αεροσκάφος πολύ μεγάλο" παραδέχτηκε ο Τζέιμς Μπίσοφ, εκπρόσωπος της βάσης του Γουεστόβερ, από όπου είχε απογειωθεί το μεταγωγικό.

Το μυστήριο, επομένως, παραμένει.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger