Εκφοβισμό βλέπει η Λιάνα Κανέλλη πίσω από τη διάρρηξη στο σπίτι της

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια


Πως παραβίασαν ανοιχτές πόρτες για να την τρομάξουν υποστηρίζει η Λιάνα Κανέλλη, αναφορικά με τη διάρρηξη στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια, δεν αφαίρεσαν τίποτα το πολύτιμο αλλά επέλεξαν να πάρουν μόνο αρχειακό υλικό. Άφησαν δηλαδή λάπτοπ και υπολογιστές και έκλεψαν μόνο τον προσωπικό της υπολογιστή, το προσωπικό της iPhone και τα προσωπικά της τηλέφωνα με τα δύο back up που έχω.
Η κ. Κανέλλη υποστηρίζει πως οι δράστες γνώριζαν με ακρίβεια τι θα πάρουν και αφαίρεσαν μόνο τα κλειδιά από το δικό της αυτοκίνητο όπως και το τζιπ το οποίο αγόρασε πρόσφατα για "λόγους ασφαλείας", όπως αναφέρει.
Και καταλήγει: "Δεν είχαν σκοπό να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να στείλουν το μήνυμα."
Υπογραμμίζει πάντως πως δεν μπορεί να φοβηθεί καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή της γίνεται στόχος.
Σημειώνεται πως μετά την έρευνα της Αστυνομίας γνωστοποιήθηκε ότι άγνωστος διαρρήκτης παραβίασε την μπαλκονόπορτα που βλέπει σε ακάλυπτο χώρο, μπήκε στο σπίτι της βουλευτού ενώ κοιμόταν και πήρε 800 ευρώ, τιμαλφή και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της κυρίας Κανέλλη, με το οποίο και διέφυγε.
Η βουλευτής αντελήφθη τη διάρρηξη το πρωϊ και κατήγγειλε  αμέσως το γεγονός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Το ΚΚΕ κατήγγειλε με ανακοίνωσή του την διάρρηξη στο σπίτι της κυρίας Κανέλλη καλώντας παράλληλα τις Αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση καθώς θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή "έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους".
"Η προειδοποιητική εισβολή τα ξημερώματα στο σπίτι της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη έχει πέραν της ληστείας και άλλους στόχους που διερευνώνται από το Κόμμα μας. Το ΚΚΕ απαιτεί από τις αρχές να διερευνήσουν την υπόθεση και να εντοπίσουν τους εισβολείς. Το πολιτικό μήνυμα αυτής της εισβολής επιστρέφεται στους εμπνευστές της. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι τους θα πέσουν στο κενό. Έχουν γνώση οι φύλακες", αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger