ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!!! Μοίρασαν καινούρια laptop στους νεοεκλεγέντες βουλευτές, αλλά δεν παίζουν ταινίες σε blue ray!

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια


ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!!!
Μπορεί ο κόσμος να υποφέρει και να πεινάει, η Βουλή όμως για να υποστηρίξει το κοινοβουλευτικό έργο των νεοεκλεγέντων βουλευτών τους μοίρασε laptop. Βεβαίως, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, το project δεν ήταν και τόσο καλά οργανωμένο, αφού ξέχασαν να δώσουν υπολογιστές σε ορισμένους….
βουλευτές, ανάμεσά τους και ένας του ΣΥΡΙΖΑ. Συνολικά πάντως η βουλή προμηθεύτηκε και μοίρασε 170 φορητούς υπολογιστές, ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια εκτυπωτών. Το κόστος κάθε laptop ανέρχεται σε 825 ευρώ, ενώ η συνολική δαπάνη φθάνει τα 140.250 ευρώ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αντιδράσεις ορισμένων εκ των νεοεκλεγέντων βουλευτών όταν παρέλαβαν το «δώρο» τους. Έτσι, ένας βουλευτής, ζητούσε να τον πληροφορήσουν μέχρι πότε είχε περιθώριο να παραλάβει τον υπολογιστή προκειμένου να πετύχει… χρώμα της αρεσκείας του, ενώ έτερος συνάδελφος διαμαρτυρόταν επειδή το ολοκαίνουργιο laptop του δεν μπορούσε να παίξει ταινίες τεχνολογίας blue ray.
Τέλος, νέος βουλευτής, έβγαλε από το κουτί το laptop και πέταξε τη συσκευασία σε κάδο απορριμμάτων στο γκαράζ της βουλής. Για κακή του τύχη όμως, στο κουτί παρέμεινε το τροφοδοτικό του υπολογιστή…
clopypaste.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger