Ο Mr ΠΗΔΟΥΛΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.!! Τάδε έφη Τατσόπουλος

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια


«Λογική πρόταση, αλλά παράλογη που γίνεται σε αυτή τη χώρα και το σημαντικότερο γίνεται σε λάθος στιγμή», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος για την πρόταση του συναδέλφου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, για την επιβολή φόρου ή εισφοράς στους ορθόδοξους πιστούς.
Συμπληρώνοντας, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»: «Όλοι οι λαϊκιστές έπεσαν πάνω του να τον φάνε. Όταν ο λαός υποφέρει δεν ζητείς νέους φόρους, έστω και άτυπη εισφορά, γιατί ορισμένοι λειτουργούν και ως χριστιανοταλιμπάν »!
Αντιθέτως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρης χαρακτήρισε την πρόταση αυτή ... «Χαζομάρα» και διερωτήθηκε εάν ισχύσει αυτή η πρόταση τι θα κάνουν οι ... άθεοι.
Δεν μας λέει όμως ο βουλευτής αφού είναι λογική η πρόταση της χριστιανικής εισφοράς, με το ίδιο σκεπτικό γιατί δεν είναι λογική και η εισφορά όσων ψηφίζουν ένα συγκεκριμένο κόμμα, βουλευτή, ή είναι οπαδοί κάποιας ομάδας αφού οι συγκεκριμένοι οργανισμοί προκαλούν ζημιές που όλοι πληρώνουμε.
Επί της ουσίας "πετάει" την μπάλα στην εξέδρα, για να σταματήσει ο θόρυβος, και για να μείνει στους εύκολα διαχειρήσιμους εγκεφάλους των μαζών, η εντύπωση ότι αντέδρασαν κάποιοι "χριστιανοταλιμπάν". Το ότι δεν είναι λογική η πρόταση καθότι οδηγεί σε φακέλωμα δεν το συζητάμε καθόλου.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger