Δεν γίνονται αυτά !! SOS από το ΣΔΟΕ: Δεν έχουμε Γαλλομαθείς υπαλλήλους για τη λίστα Λαγκάρντ

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια


Στην τύχη τους έχουν αφεθεί οι τέσσερις μεγάλες έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα στο ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ , τη λίστα του Λουξεμβούργου ,τους ιδιοκτήτες ακινήτων στο εξωτερικό, και τους 54.000 Έλληνες με καταθέσεις σε ξένες τράπεζες.

Απόρρητο έγγραφο του Σώματος προς το Υπουργείο Οικονομικών και τον Εισαγγελέα που φέρνει στο φως η Real News περιγράφει πλήρη αποδυνάμωση των υπηρεσιών με ταυτόχρονη αδιαφορία για στήριξη του έργου των ελεγκτών παρ' ότι καλούνται τα «τρέξουν» 414 συνολικά έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη με εισαγγελική παραγγελία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις των τελευταίων μηνών ακόμα δεν έχουν μετατεθεί στο ΣΔΟΕ γαλλομαθείς υπάλληλοι για να χειριστούν τη  ΛΙΣΤΑ που είναι γραμμένη στη γαλλική γλώσσα.

Το αίτημα υποβλήθηκε εκ νέου πριν από λίγες ημέρες «δεδομένου ότι η ως άνω διεύθυνση (Διεύθυνση Προσωπικού Δ.Ο.Υ.) του Υπουργείου δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας» όπως τονίζεται στο έγγραφο.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν οι εργασίες επιτροπής εάν το ΣΔΟΕ δεν έχει καταθέσει πόρισμα και για τα 2062 φυσικά ή νομικά πρόσωπα που εμπεριέχονται στη λίστα.

ΣΧΟΛΙΟ..ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΧΕΙ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ΑΝΤΕ ΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ..ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 


ΠΗΓΗ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger