Βρετανία: επανεμφανίζεται η κολλώδης και ημιδιαφανές άγνωστης προέλευσης ουσία

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 0 σχόλια


To μυστηριώδες ζελέ έχει χτυπήσει και πάλι. Αυτή τη φορά, η κολλώδης καιημιδιαφανής άγνωστης προέλευσης ουσία έχει κάνει την εμφάνισή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα στην κομητεία του Σόμερσετ. Και αυτή τη φορά, υπάρχει αμηχανία των βιολόγων, βοτανολόγων και ζωολόγων οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι πραγματικά είναι και από πού προέρχεται.
Την περασμένη εβδομάδα βρήκαμε κάποιους σωρούς του υλικού αυτού σε διάφορα μέρη, δήλωσε ο Steve Hughes, επικεφαλής της RSPB αυτής της προστατευόμενης περιοχής. Το ημιδιαφανές αυτό υλικό είχε κολλήσει στο γρασίδι και κάλυπτε μία μεγάλη περιοχή. Ρωτήσαμε τους ειδικούς τι ήταν, αλλά αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει μια απάντηση.
Η ασυνήθιστη εμφάνιση, του άμορφου υλικού άφησε άφωνους και τους εργαζομένους στο πάρκο. Ειδικά στη σκέψη ότι μπορεί να είναι ένας οργανισμός ζωής μέχρι τώρα άγνωστος... "Μοιάζει σαν κάτι ζωντανό", είπαν στον τοπικό τύπο, προειδοποιώντας τους επισκέπτες: καλύτερα να μην αγγίζεται την ουσία πριν αποδειχθεί τι είναι. Αυτό το υλικό βρίσκεται διάσπαρτο στο γρασίδι, σε μπαλώματα.
Μερικοί ερευνητές ψάχνουν την υπόθεση λίγο παραπάνω χωρίς όμως να έχουν ακόμη αντικειμενικά αποδεικτικά στοιχεία. Για κάποιους, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας πολλαπλασιασμός των εμπύρηνων Exidia ένα είδος μύκητα. Ή θα μπορούσε να είναι μια υπερ-αποικία του είδους του που ονομάζεται cyanobatteri Νοείοο. Αλλά οι εφημερίδες και άλλοι ειδικοί έχουν αποκλείσει την παρουσία DNA και συνεπώς σε αυτή την περίπτωση, η κολλώδης ουσία δεν θα μπορούσε να προέρχεται από ζώο ή φυτό.
Εν ολίγοις, ένα πραγματικό αίνιγμα. Ελλείψει οποιασδήποτε αποδεκτής εξήγησης, αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος της περιβαλλοντικής, Tony Whitehead. Ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι, αλλά και κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει περιγραφές μιας παρόμοιας ουσίας.
Παρόμοια φαινόμενα καταγράφηκαν επίσης στην Ιταλία κατά τους τελευταίους μήνες, στην Emilia Romagna, και εικάζουν ότι αυτή η ζελατινώδη ουσία είναι το αποτέλεσμα που προκλήθηκε από παράνομη πράξη ψεκασμών στη χώρα μας περισσότερο από μια δεκαετία.
Πράξεις χειραγώγησης, καιρικές συνθήκες και ο μετασχηματισμός του πλανήτη θα συνεχιστεί χωρίς στάση, εναντίον ολόκληρου του πληθυσμού του κόσμου!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger