ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 25/3 - 27/3

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 0 σχόλια



Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα 25 ως και τη Τετάρτη 27 Μαρτίου, με αρκετές βροχές και καταιγίδες, στη δυτική, βόρεια και ανατολική χώρα.

Πιο συγκεκριμένα :

Μετά τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας, κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα σημειώνονται στα νησιά του Ιονίου Πελάγους, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, καθώς και τη δυτική Πελοπόννησο. Μέσα στη νύχτα και προς τα ξημερώματα της Τρίτης, τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν αρκετά σε όλη τη δυτική και βόρεια χώρα, ενώ φαίνεται να σημειώνονται και καταιγίδες. Βροχές ασθενούς κυρίως έντασης, θα αρχίσουν να σημειώνονται και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της Τρίτης, κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα σημειώνονται στα νησιά του Ιονίου Πελάγους, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αλλά και τα νησιά ολόκληρου του ανατολικού Αιγαίου. Σποραδικές καταιγίδες, φαίνεται να σημειώνονται στη δυτική, βόρεια και ανατολική χώρα, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Τη Τετάρτη τέλος, αναμένεται οι βροχές να είναι πιο εξασθενημένες, επηρεάζοντας το Ιόνιο Πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τμήματα της δυτικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, αλλά και κάποια νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Μικρό αλλά υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο για κάποιες τοπικού χαρακτήρα καταιγίδες στη κεντρική Μακεδονία, μετά τις μεσημεριανές ώρες.
ΠΗΓΗ

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger