Έρχεται καταστροφή;

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 0 σχόλια


Αν και σίγουρα δεν είμαι προφήτης, θα αδράξω όμως την ευκαιρία και θα προσπαθήσω να κάνω μια πρόβλεψη για το τι έπεται.
Όπως οι περισσότεροι γνωρίζεται ο φυλακισμένος ηγέτης του PKK σε μήνυμα του κάλεσε τους Κούρδους να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να αποχωρήσουν πέρα από τα σύνορα. Είπε διάφορα ,όμως δεν θα τα αναλύσουμε τώρα. Συνεχίζω λοιπόν.
Η βουλευτής του BDP κ. Περβίν Μπουλτάν όπως ξέρετε όσοι παρακολούθησαν τα γεγονότα, διάβασε πρώτα το μήνυμα του Οτζαλάν στην Κουρδική γλώσσα και στην συνέχεια το ίδιο κείμενο αναγνώστηκε από τον βουλευτή του BDP κ. Σιρρί Σουρεγιά Οντέρ στην τουρκική. Καλά ως εδώ.
Δεν σας έκανε όμως εντύπωση η χρονική συγκυρία και το τουλάχιστον αξιοπερίεργο αυτό κάλεσμα προς τον Κουρδικό λαό, τώρα που πλέον παρά ποτέ φαίνεται ότι οι διεθνείς συγκυρίες τον ευννοούν να διεκδικήσει την ανεξαρτησία του.
Έτσι λοιπόν μπορεί κάποιος ,στοχαζόμενος και αναλύοντας τα γεγονότα να υποθέσει ότι μήπως ο Οτσαλάν γνωρίζει κάτι παραπάνω, μήπως έχει υπάρξει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ αυτού και της τουρκικής κυβέρνησης που θα καθορίσει την ευτυχή κατάληξη του απελευθερωτικού αγώνα των Κούρδων.
Μια συμφωνία που θα τοποθετεί στο κάδρο το Αιγαίο, την Κύπρο και την Ελλάδα και μια ημιαυτόνομη αρχικά κουρδική περιοχή, που μετά θα εξελιχθεί σε αυτόνομο κράτος.
Μήπως λοιπόν οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μας χτυπήσουν;
Μήπως αφουγκραζόμενοι το δυσμενές περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσογείου για τα τουρκικά συμφέροντα, το οποίο θέτει σε κίνδυνο την μελλοντική συνοχή του ετερόκλητου αυτού κράτους αποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί;
Μήπως οι Τούρκοι γνωρίζοντας τον τεράστιο πλούτο των πετραλαϊκών κοιτασμάτων Ελλάδας και Κύπρου, την τεράστια δημογραφική έκρηξη του κουρδικού στοιχείου, την στρατηγικά μεθοδική κάθοδο την Ρωσίας στην Μεσσόγειο Θάλασσα που θα καταστήσει αδύνατη οποιαδήποτε μελλοντική επεκτατική της πολιτική στην περιοχή, καθώς επίσης, την αδυναμία στην οποία έχει περιέλθει η πρωτίστως η Ελλάδα και δευτερευόντος η Κύπρος τόσο στο πολιτικό όσο και στο στρατιωτικό τομέα έχει αποφασίσει να τολμήσει και να επιτεθεί;
Μήπως λοιπόν επιδιώξει να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα ακόμα μια φορά εις βάρος του Ελληνισμού.
Μία είναι η απάντηση, ναι θα επιτεθεί και σημειώστε καλά αυτό που σας λέω… θα το κάνει και θα το κάνει με την συνεργασία ντόπιων Εφιαλτών η οποίοι ήδη έχουν ξεκάθαρα δηλώσει ότι θα επέλθει μείωση της εθνικής μας ανεξαρτησίας και προτιμούν λίγα στρέμματα γής λιγότερη από αυτά που μας ανήκουν ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι ή ακόμα καλύτερο τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας.
Θα μπορούσα να πώ και για άλλους πολλούς πατριώτες…
Λοιπόν, τι να περιμένουμε η Γερμανοί το ψιθυρίζουν (πχ Σρεντερ) !Θέλουμε την Τουρκία στην Ευρωπαική Ένωση και συμπληρώνω, με τα πετρέλαια του Αιγαίου!
Λοιπόν τι μέλλει γενέσθαι; Έτσι πως έχουμε κοιμηθεί όλοι οι Έλληνες θα συντριβούμε ολοκληρωτικά, μόνο η αφύπνιση των πατριωτικών δυνάμεων μπορεί να ανατρέψει την δεύτερη Μικρασιατική Καταστροφή και τον οριστικό υποβιβασμό της Ελλάδας σε κρατίδιο.
Ξυπνήστε όσοι κοιμάστε και φανείτε γενναίοι.
Άντρες μωρέ!
ΑΝΤΡΕΣ!
Ο Αγιολουκαΐτης
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger