UFO και παράξενα φαινόμενα στην Area… 516

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012 0 σχόλια


Πιστεύω δεν χρειάζεται να αναφέρω πολλά πράγματα για την «Περιοχή 51″.
Η «Area 51″ είναι μία περιοχή σε έδαφος των Η.Π.Α (κοντά στο Λας Βέγκας), την οποία αρνείται(!) η αμερικάνικη κυβέρνηση και στην οποία φημολογείται ότι γίνονται δοκιμές UFO από ανθρώπους αλλά και εξωγήινους (Όσοι ακούτε για πρώτη φορά σχετικά με την Περιοχή 51, ρίξτε μία ματιά στο κείμενο αυτό για να πάρετε μία ιδέα, ή ανατρέξετε στο διαδίκτυο όπου θα βρείτε πάρα πολλές πληροφορίες)
Όμως, υπάρχει ακόμα μία περιοχή (πάλι στις Η.Π.Α….) όπου οι ειδικοί και οι ερευνητές ονομάζουν «νέα Περιοχή 51″ ή αλλιώς «Περιοχή 516″ (51+6).
Οι αναφορές για εμφανίσεις UFO και άλλων παράξενων φαινομένων δεν είναι κάτι καινούριο στην Pennsylvania.
Αρχικά, ένα κύμα εμφανίσεων και αναφορών για ιπτάμενους δίσκους, παράξενα πλάσματα και άλλων διαφόρων παράξενων φαινομένων σημειώθηκε τις χρονιές 1973-1974 στη νοτιοδυτική πλευρά της Pennsylvania. Μαρτυρίες και αναφορές που ακόμα και σήμερα απασχολούν τους ερευνητές και γίνονται αντικείμενο συζήτησης μεταξύ τους.
Σήμερα, σε μία λοφώδη περιοχή στο κεντρικό μέρος της δυτικής Pennsylvania, ζούνε δύο συγγενείς οικογένειες που πιστεύουν ότι παρακολουθούνται από «κάποιους»…
Ο Dan και η Alice ζούνε στο ένα, και η ανηψιά τους, Melissa ζει στο δεύτερο.
Σύμφωνα με τους παραπάνω, σχεδόν καθημερινά παρατηρούν UFO -orbs, δίσκους, τριγωνικά αντικείμενα- πάνω από την περιοχή τους, κόκκινα φώτα που ξεκινούν από το έδαφος και καταλήγουν και χάνονται ψηλά στον ουρανό, και άλλα παράξενα φαινόμενα.
Επίσης, έχουν ανακαλύψει πάρα πολλές φορές ίχνη και σημάδια στο έδαφος που ενδεχομένως μπορεί να ανήκουν στον Bigfoot . Μάλιστα, πολλές φορές τα ίχνη αυτά καταλήγανε στα σπίτια τους…
Συχνά, κάνουν λόγο για παράξενες φιγούρες που βλέπουν στο κοντινό δάσος, κόκκινα μάτια που τους παρακολουθούν και περίεργους ήχους που προέρχονται από διάφορες διευθύνσεις.
Ο Roger Marsh, γνωστός ερευνητής-ουφολόγος (ρίξτε μία ματιά εδώ) σκηνοθέτησε και έκανε ένα ντοκιμαντέρ ειδικά για την «Περιοχή 516″. Μαζί με μία ομάδα ατόμων, ερεύνησαν την περιοχή, πήρανε συνεντεύξεις από τα μέλη των οικογενειών και από ντόπιους, ενώ τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην περιοχή τον προσεχή Ιούνιο για περαιτέρω έρευνες.


weirdnews
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger