Σοκ στην Αίγινα-Βρήκαν γυναίκα νεκρή εδώ και 12 χρόνια μέσα στο σπίτι της

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινα από το μακάβριο εύρημα στο παραλιακό χωριό Βάγια του νησιού, όπου, βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας που βρισκόταν μέσα στο σπίτι της εδώ και δώδεκα χρόνια.
Η περίεργη αυτή ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας όταν κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να καθαρίσουν την αυλή του σπιτιού το οποίο θεωρούσαν εγκαταλειμμένο εδώ και χρόνια, καθώς είχε γίνει εστία σκουπιδιών, ενώ υπήρχαν πολλά φίδια και ποντίκια.
Παρατήρησαν, ωστόσο, ότι τα ποντίκια μπαινοέβγαιναν στο σπίτι και αποφάσισαν να παραβιάσουν την πόρτα για να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού και να κάνουν απολύμανση.
Ο κλειδαράς που κάλεσαν βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν συνειδητοποίησε ότι η πόρτα ήταν από μέσα σφραγισμένη με τσιμεντόλιθους που πιθανόν να είχε τοποθετήσει η ίδια η γυναίκα, ενώ όλα τα παράθυρα ήταν σφηνωμένα με πανιά.
Η Αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή, έσπασε τους τσιμεντόλιθους και αντίκρισε το μακάβριο θέαμα του πτώματος της γυναίκας σε πλήρη αποσύνθεση και καταφαγωμένο από ποντίκια.
Σύμφωνα με του γείτονες που πίστευαν ότι το σπίτι ήταν εγκαταλειμμένο, καθώς πίστευαν ότι η μοναχική γυναίκα, που ήταν άγαμη και δεν είχε ούτε γονείς ούτε αδέρφια, είτε είχε αποσυρθεί σε μοναστήρι είτε είχε μεταφερθεί στο «Δαφνί» μιας και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Μέχρι στιγμή έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα τα στοιχεία οδηγούν στην αυτοκτονία με τη γυναίκα να έχε αποφασίσει να μην την βρουν ποτέ, ενώ εντός της οικίας βρέθηκαν και οι σωροί και των κατοικιδίων της, ενός σκύλου και μίας γάτας.
Οπως ήταν αναμενόμενο οι κάτοικοι του χωριού πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης ότι επί τόσα χρόνια βρισκόταν άταφο ένα ανθρώπινο πτώμα, ωστόσο, φρόντισαν για την ταφή έστω και ετεροχρονισμένα της άτυχης γυναίκας όπως αρμόζει σε κάθε άνθρωπο.
Φωτογραφία: neaepohi.gr
www.iefimerida.g

Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger