Η «ομάδα Ε» έχει εισχωρήσει στα ΜΑΤ;

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια

Μια φωτογραφία που δείχνει έναν αστυνομικό των ΜΑΤ με ζωγραφισμένο το σύμβολο της υποτιθέμενης «ομάδας Ε» στο κράνος κάνει το γύρο του Διαδικτύου από χθες.



Ο εν λόγω αστυνομικός φαίνεται να ενστερνίζεται τις απόψεις αυτής της «φανταστικής» μυστικής οργάνωσης, που «ζωντανεύει» στα βιβλία συνωμοσιολογίας και μυστικισμού, που πωλούνται από εκπομπές τηλεμάρκετινγκ σε τοπικά κανάλια της Αττικής και αλλού.

Λίγα λόγια για την «ομάδα Ε» από την Wikipedia:

«Υποστηρίζεται ότι η ομάδα χρησιμοποιεί μυστική και ανώτερη, τεχνολογία (αντιβαρύτητα, τηλεμεταφορά κλπ.) για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του ελληνικού πολιτισμού/διαφώτισης στον κόσμο. Οι υποστηρικτές της διατείνονται ότι υπάρχει από την αρχαιότητα και ότι οι δημιουργοί της, οι σημερινοί αρχηγοί και όλοι οι Έλληνες και άλλες φυλές προέρχονται από τον Σείριο ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας ή άλλα άστρα ή γαλαξίες που ήρθαν στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη την γη διαδίδωντας την γνώση τους στους λαούς του κόσμου. Σύμφωνα με ορισμένους η Έψιλον διαθέτει μυστικές βάσεις στην Σελήνη, στην Ανταρκτική και αλλού…»

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει από τους προστάτες της Δημοκρατίας.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης
http://www.zougla.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger