ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ.....!! Μεγάλη προδοσία εν εξελίξει: Υρογονάνθρακες, ΔΔΟ, Ναμπούκο και Μνημόνιο./KΥΠΡΟΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια

Τον τελευταίο καιρό οι Τούρκοι αναλυτές αναφέρουν ότι η οικονομική κρίση των Ελληνοκυπρίων θα φέρει πιο κοντά τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας (ΔΔΟ). Προσδοκούν δε ότι στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές θα αναδειχθεί νικητής ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει στο πρόγραμμα του τη λύση ΔΔΟ. Θεωρούν ότι οικονομική κρίση και λύση πάνε πακέτο.
Βοούν τα δημοσιεύματα στις Τούρκικες εφημερίδες ότι ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνάντηση που είχε με τον Αλεξάντερ Ντάουερ, στις 16 Σεπτεμβρίου 2012, έχει δεσμευθεί ότι η εξόρυξη των κοιτασμάτων του ορυκτού μας πλούτου δεν θα γίνει προ της τελικής λύσης του Κυπριακού. Τις ίδιες δεσμεύσεις ανέλαβε και η ηγεσία του ΑΚΕΛ, με τον Άνδρο Κυπριανού και τον υποψήφιο για την Προεδρία Σταύρο Μαλά, σε μυστικές επαφές που είχε με τον Ντάουερ την προτεραία της συνάντησης του Αναστασιάδη, δηλαδή στις 15 Σεπτεμβρίου 2012.
Εξάλλου ο Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τα γραφόμενα του Τουρκικού τύπου, το έτος 2011, επικεφαλής στελεχών του ΔΗΣΥ, είχε ξεχωριστές συνομιλίες με το Κόμμα του Έρογλου UBP και το Κόμμα του Γιωρκάντζογλου CTP. Στις συναντήσεις αυτές συμφωνήθηκε ότι η εξόρυξη και εκμετάλλευση των κοιτασμάτων των υδρογονανθράκων θα γίνει μετά τη λύση ΔΔΟ. Την προσέγγιση αυτή υιοθετεί και ο έτερος αγαπημένος του συστήματος, Ακελικός υποψήφιος Σταύρος Μαλάς. Μετά τη λύση λοιπόν, για οικονομικούς δήθεν λόγους, θα λάβει σάρκα και οστά το όραμα Αναστασιάδη, όπως το δήλωσε σε συνέντευξη του στην Τούρκικη Χουριέτ, ότι δηλαδή ο αγωγός θα μεταφέρει τους Κυπριακούς υδρογονάνθρακες στην Τουρκία και στη συνέχεια, μέσω του αγωγού «Ναμπούκο» θα διοχετεύσει το αέριο στην Ευρώπη.
Να σημειωθεί ότι η Τουρκία με επενδυτικά κεφάλαια του Κατάρ, κατασκευάζει σταθμό απουγροποίησης των υδρογονανθράκων στα παράλια του Αιγαίου.
Όταν ακούτε λοιπόν Ελληνοκύπριους πολιτικούς να μιλούν ότι τα κοιτάσματα θα τα επωφεληθούν οι επόμενες γενιές, κατά το πρότυπο δήθεν της Νορβηγίας, να αρχίζετε να υποψιάζεσθε, διότι αυτή η κουβέντα υποκρύβει παραπλάνηση των Ελλήνων της Κύπρου. Η κουβέντα αυτή απευθύνεται σε ξένους επικυρίαρχους και δηλώνει υποταγή σ’ αυτούς ενώ ταυτόχρονα χαϊδεύει τα αυτιά των ανυποψίαστων Ελλήνων της Κύπρου. Οι πολιτικοί αυτοί εννοούν ότι τα κέρδη των κοιτασμάτων του ορυκτού πλούτου της Κύπρου θα τα μοιρασθούμε με τον υπερπληθυσμό των τουρκόπαιδων που θα γεννοβολήσουν οι 160,000 λεγόμενοι τουρκοκύπριοι και 400,000 Τούρκοι έποικοι, οι οποίοι λυμαίνονται για 38 χρόνια τη γη μας.
Στο ίδιο μήκος κύματος οι Τούρκοι αναλυτές των τουρκικών στρατηγικών μελετών προβλέπουν ότι η Τρόικα δεν θα δώσει στους Ελληνοκύπριους 17 δις όσο εύκολα. Τα όσα ποσά θα μας δοθούν θα μας δίνονται σταδιακά και μεθοδευμένα εφόσον συμμορφωνόμαστε με τους εκάστοτε νέους όρους, τους οποίους η Τρόικα θα μας θέτει. Οι όροι τους οποίους η Τρόικα θα θέσει θα είναι και η διαχείριση των υδρογονανθράκων διότι καθώς η κρίση θα καλπάζει δεν θα περισσεύουν χρήματα για ανάπτυξη. Μέσα από την καλπάζουσα οικονομική κρίση οι Ελληνοκύπριοι δεν θα είναι σε θέση να ανεύρουν επιπλέον 10 δις για έργα υποδομής για την κατασκευή δηλαδή αγωγού τερματικού και σταθμού απουγροποίησης. Τότε η λύση ΔΔΟ όπως την έχει σχεδιάσει η Τουρκία θα μας επιβληθεί και η Τρόικα θα οδηγήσει τα κοιτάσματα στην Τουρκία και στη συνέχεια στην Ευρώπη για να αρχίσουν και οι αποπληρωμές των δανείων μας.
Σ’ αυτή λοιπόν τη συχνότητα πολιτικών μεθοδεύσεων οι αμετανόητοι Ναιναίκοι του ΔΗΣΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ επιτίθενται με τόση δριμύτητα κατά της πρότασης Λιλλήκα για έκδοση ομολόγων υδρογονανθράκων για ταχεία εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων και απεμπλοκή μας από τον θανάσιμο εναγκαλισμό του Μνημονίου.
Σ αυτό το πνεύμα της εθελοδουλίας κινούνται και οι περίεργες δηλώσεις αυτού του …γενειοφόρου και «επιτήδειου ουδέτερου» Αρχιεπισκόπου αλλά και οι συχνά επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του Υπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη περί έναρξης της εκμετάλευσης το 2020. Οι φαινομενικά αθώες αναφορές εξάλλου του προκατόχου του, Πασχάλη Πασχαλίδη, ότι ο πλούτος αυτός ανήκει σε όλους τους Κύπριους υποκρύβει αυτό ακριβώς, ότι και οι λεγόμενοι τουρκοκύπριοι έχουν μερτικό.
Θα πρέπει εν κατακλείδι να υπενθυμίσουμε ότι η σατανική αυτή σύλληψη του ξεπουλήματος του πλούτου μας και η μετατροπή του από ευλογία σε κατάρα θα πρέπει να πιστωθεί στην πρωτοπόρο της ιδέας Πραξούλα Αντωνιάδου, η οποία μπορεί τώρα να περιφέρεται σαν ορφανό από τραγουδίστρια σε υποψήφια για την Προεδρία αλλά αυτή ήταν η πρώτη διδάξασα και βραβεύθηκε κιόλας γι’ αυτή της την προσπάθεια, από τον μεγιστάνα Χ’ Ιωάννου.
Σάββας Πέτρου
Ταγματάρχης ε.α
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger