Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 0 σχόλια


Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet

1η Φεβρουαρίου, η Βασιλομήτωρ Λαμασθού αποφάσισε την μεγάλη της αντεπίθεση και θα παίξει ακόμα πιο δυνατά στο γήπεδο τους σ΄ συτό που αυτοί ονομάζουν αγορές, χρήμα, τραπεζικό σύστημα, πολιτικό παγκόσμιο σύστημα. Και σαν να μην έφταναν όσα τους έκανε ως τώρα, και τούς ανάγκασε να αποσύρουν τον αντίχριστο, θα μπεί ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι.

Καταλαβαίνεται ότι το σχέδιο τούς ήταν που ήταν για τα μπάζα, και τώρα που μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι η Λαμασθού το σχέδιο των αδελφοτήτων σίγουρα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει όπως θα έπρεπε. Το τι θα κάνει η Λαμασθού είναι άγνωστο, αλλά εκείνο το οποίο σίγουρα ξέρουμε είναι οτι αποφάσισε να τούς κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη. Μεγάλος ο πόνος στο αρχηγείο του Σαμαέλ και ξέρει επίσης ότι δεν μπορεί πλέον να βασίζεται στη συγκυβέρνηση των δύο αδελφοτήτων.

Η Λαμασθού μπαίνει πιό δυναμικά στο παιχνίδι για να μην τους αφήσει να κάνουν την παγκόσμια φανερή διακυβέρνηση. Οχι γιατί μας αγαπάει βέβαια, αλλά γιατί έχει τα δικά της σχέδια.
1η φεβρουαρίου λοιπόν αποφάσισε και ο Σαμαέλ ότι δεν μπορεί να βασίζεται πλέον στις δύο αδελφότητες, διοτί και οι δύο αδελφότητες είναι γεμάτες με μπαχομέχ, τέκνα Λαμασθού, οπότε δεν είναι δυνατόν με όλους τους βρυκόλακες που υπάρχουν μέσα και στις δύο αδελφότητες, και κατανοεί ότι πολλοί απο αυτούς είναι πειθήνια όργανα της Βασιλομήτωρος και μητρός του γένους τους. Οπότε θα βασιστεί σε κάτι άλλο το οποίο ο Σαμαέλ ήξερε οτι θα αναγκαστεί να το κάνει, και εννοείται το ετοίμαζε εδώ και καιρό και γνωρίζει οτι εκεί η επήρρεια της Λαμασθού δεν μπορεί να τον σταματήσει. 

Επομένως θα δείτε ότι θα υπάρξουν πολλές τάσεις οι οποίες θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν 
αυτό το πατατράκ το οποίο έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι έχουν πάθει τα τελευταία περίπου 30 χρόνια οι λαοί. Και βεβαίως θα δείτε ότι θα εμφανιστούν άλλες μορφές διακυβέρνησης πάνω απο τις κυβερνήσεις των λαών φανερά και πιο επιθετικά, για να μπορέσουν να πάρουν την εξουσία απο τα μέσα τα οποία η Λαμασθού θα επηρρεάζει όλο και παραπάνω. 

Εδω είμαστε, περιμένετε ως τον Ιούνιο να δείτε τις εξελίξεις.

Θα δείτε δυνάμεις που θα θέλουν να στηρίξουν τους λαούς εκ μέρους της Λαμασθού ώστε να μην μπορεί ουσιαστικά η συγκυβέρνηση λευκής και μαύρης αδελφότητας που ελέγχεται απο τον Σαμαέλ να τους καταπιέσει άλλο για να πάρει την εξουσία, και θα δείτε νέες μορφές εξουσίας να εμφανίζονται  και να είναι απολυταρχικότατες σε σχέση με την συγκυβέρνηση λευκής και μαύρης. Λευκή και μάυρη αδελφότητα δεν θα ξέρει στην κυριολεξεία τι να κάνει. Ο Σαμαέλ εννοείται τους έχει γραμμένους κανονικά, ποσός τον ενδιαφέρει. Οι εξελίξεις αυτές είναι συμαντικές, και ίσως να είναι κι εκείνες που θα φέρουν την μεγάλη σύγκρουση. 

Μέχρι τον Ιούνιο λοιπόν θα δείτε τις νέες τάσεις οι οποίες θα έχουν γίνει φανερές γι αυτούς που θα ξέρουνε να προσέξουν να τις παρατηρήσουν. Γιατί απλά αυτοί που δεν ξέρουν θα ασχολούνται ακόμη με το να κάνουν καμια διαδήλωση πετυχημένη με κάνα καλό πανό.

ΠΗΓΗ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger