Έρχεται μεγάλο γεγονός...

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 0 σχόλια

Έβαλα ν'ακούσω τον Κόλλιερ, αλλά πριν τον Κόλλιερ, ο οικοδεσπότης της εκπομπής μίλησε με τον Αστροφυσικό Jim MdCanney και αυτά που ειπώθηκαν τα θεωρώ πολύ σημαντικά, όχι θεωρίες, φαντασιώσεις κλπ.
Το σάιτ του ανδρός, εδώ http://www.jmccanneyscience.com/

Παραθέτω το 10λεπτο απόσπασμα

http://www.tubechop.com/watch/1044342

και το μεταφράζω:

Ο παρουσιαστής λέει πως αυτά που θα πει ο αστροφυσικός, μάλλον θα αναστατώσουν, αλλά καλύτερα να ξέρουμε παρά να μην ξέρουμε (και συμφωνώ)
Η κατάσταση είναι επιβιώσιμη, συνεχίζει και δεν πρέπει να φοβόμαστε. Αυτό θα είναι το δύσκολο (λέει) και μετά τα πράγματα θα γίνουν λίγο ευκολότερα.
Και δίνει το βήμα στον Μακένι, ο οποίος λέει:

Φαίνεται πως γίνονται σημαντικές παρατηρήσεις (αστρονομικές) στο Νότιο Ημισφαίριο και υπάρχουν διαρροές.

Ομάδες στρατιωτικών και επαγγελματιών αστρονόμων, είναι "ενεργοί" στην περιοχή Γουόρμγουντ της Αυστραλίας.
Το λέω από καιρό. Υπήρχαν οι ενδείξεις.
Οι πληροφορίες λένε ότι ένα μίνι ηλιακό σύστημα, μπαίνει μέσα στο δικό μας.
Βασικά, είστε μόνοι σας. Προετοιμαστείτε.
Είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να σας πω.
Πρώτον, χρειάζεστε καθαρό νερό, δεύτερον, τρόφιμα, τρίτον, κάποιο βασικό εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, τέταρτον, φυσικά προϊόντα για την υγεία. Προσωπικά χρησιμοποιώ αιθέρια έλαια- και ενημερώνω τον κόσμο ότι αυτή την εποχή περιμένουμε ένα αντικείμενο που είναι εκτός ηλιακού συστήματος... Συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλά, όχι μόνο ένα.

Αυτό το διαπιστώνουν οι επιστήμονες, και φυσικά δεν το λένε στον κόσμο. Τώρα υπάρχουν διαρροές από το νότιο ημισφαίριο, για αρκετούς αστρονόμους εκεί κάτω που παρατηρούν αυτό που αποκαλούν μίνι ηλιακό σύστημα, που μπαίνει στο δικό μας.

Αυτό είδε ο Χάρινγκτον στις αρχές της δεκαετίας του '90. Μπροστάρης, ήταν ο Χέιλ Μπομπ. Με έναν μικρό πυρήνα που τελικά έγινε ο Χέιλ Μπομπ. Ένα είδος μικρού ηλιακού συστήματος από μόνο του, αλλά σίγουρα πολύ μικρότερο, από το πολύ μεγαλύτερο αντικείμενο που έρχεται ξωπίσω του. Αυτό έρχεται από το νότιο ημισφαίριο.

Ξεχάστε τις ημερομηνίες. Μη σας απασχολούν αυτές, ούτε οι κουβέντες στο διαδίκτυο. Μη νομίζετε ότι μια μέρα θα ξυπνήσετε και θα ακούσετε στις ειδήσεις ότι έρχεται μεγάλο αντικείμενο την τάδε ημερομηνία. Αυτό δε θα γίνει στις ειδήσεις.

Συνιστώ να είστε προετοιμασμένοι. Αν δεν είστε, τι σκέφτεστε; Βασικά δεν κάνω κήρυγμα για να προετοιμαστείτε, γιατί κάποιοι δεν το θέλουν. Έχω ένα φίλο που είπε ότι θα πάει στην ταράτσα του και θα ζωγραφίσει ένα μεγάλο Χ, κι αν έρθει κάτι, θα φωνάξει να χτυπήσει πρώτα εκεί.

Δε θέλουν όλοι να προετοιμαστούν, λοιπόν. Δε θέλουν να ζήσουν την ταλαιπωρία μιας δύσκολης στιγμής σε μια προσπάθεια να επιβιώσουν. Το ποσοστό επιτυχίας, θα είναι πολύ χαμηλό. Όμως, ο άνθρωπος ξέρει να επιβιώνει. το ότι είμαστε εδώ σήμερα, το αποδεικνύει.

Οι επιστήμονές μας, ασχολούνται με τα μυστικά διαστημικά προγράμματα της ελίτ. Δεν θα σας τα ανακοινώσουν. Δε θα μοιραστούν τις υπόγεις βάσεις τους μαζί σας.

Το ερώτημα που προκύπτει στη γνώση ότι είμαστε σε μια εποχή αλλαγών στο ηλιακό μας σύστημα. σε μια εποχή ταραχών και έντονων αλλαγών με τον ήλιο, τον καιρό, το τοπικό ηλιακό περιβάλλον της γης και των άλλων πλανητών, που πιθανότατα να αλλάξει ριζικά...
Πώς θα το αντιμετωπίσουν αυτό οι άνθρωποι στην εξουσία, σε μεγάλες θέσεις, αφού δεν έχει γίνει σχεδιασμός για τον κόσμο;
(τον διορθώνω: Έχει γίνει ένας στοιχειώδης σχεδιασμός... Τα FEMA camps που θα τους μαζέψουν όλους σαν τα ζώα σε κλουβιά, για ν'αποφευχθεί το χάος που θα είχε επιπτώσεις και στην ελίτ)

Η κρίση που υποτίθεται ότι θα αποτρέψουν μη ενημερώνοντας τον κόσμο, θα είναι εκατό φορές χειρότερη μόλις καταλάβει ο κόσμος τι παίζει.
Η πλήρης καταστροφή των πόλεών μας θα προκύψει από μόνη της, από μέσα από την ίδια την πόλη με λεηλασίες κλπ. Δε θα χρειαστεί να φέρουν στρατό, γιατί οι πόλεις θα αυτοκαταστραφούν από μόνες τους.

Οι άνθρωποι δεν έχουν διδαχθεί αυτή τη λεπτομέρεια που λέγεται προσωπική υπευθυνότητα/ευθύνη. Πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου και τον γείτονα και πώς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει σε μια άσχημη κατάσταση. Όλα δίδονται στο πιάτο, εύκολα. Πας στα μαγαζιά με την πιστωτική σου και όλα τακτοποιούνται.

Όταν αλλάξουν όλα αυτά- το 95% του κόσμου θα ξυπνήσει μια μέρα, και δε θα έχει τίποτα. Αυτοί που ξέρουν να επιβιώνουν, θα βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις καταστάσεις. Δε θα διαρκέσει πολύ και θα υπάρξουν ασχήμιες και δυσκολίες, αλλά όταν γίνουν αυτά τα μεγάλα γεγονότα, θα γίνουν γρήγορα.

Αυτό που μάθαμε με τον κομήτη Μπράντφιλντ, είναι ότι αυτά τα αντικείμενα... - φυσικά η ΝΑΣΑ τα βλέπει να έρχονται εδώ και πολύ καιρό - αλλά ο κόσμος θα έχει μια, δύο, το πολύ τρεις βδομάδες προειδοποίηση. Αυτό πιστεύω. Δεν έχουμε βλέπετε τη δυνατότητα να πάμε στις περιοχές που βρίσκονται αυτοί, για να παρατηρήσουμε αυτά που αυτοί παρατηρούνε και δε μας λένε. Είναι πολύ δύσκολο. Το έχω προσπαθήσει κι εγώ... Στο χρονικό πλαίσιο Μαϊου-Ιουνίου... δηλαδή σε αυτό που είπε και ο Χάρινγκτον, θα είναι σαφείς οι παρατηρήσεις στις νότιες περιοχές. Έχει ενδιαφέρον ότι τον Μάη και τον Ιούνη, η Αυστραλία θα έχει μεγάλη δραστηριότητα με τους αστρονόμους και τους στρατιωτικούς, που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις Γουόρμγουντ εκεί.

Τελειώνει ο χρόνος μου. Ανακεφαλαιώνω αυτό που μπορεί να δουν οι λαοί στη γη. Μπορεί να δούμε μεγάλους αριθμούς κομητών, και άλλους πλανήτες να χτυπιούνται από κομήτες. Μπορεί να δούμε νέα φεγγάρια γύρω από άλλους πλανήτες. Μπορεί να δούμε πλανήτες να συναντώνται με μεσαίους, μικρούς ή μεγάλους κομήτες, με καταστροφικά αποτελέσματα. Μπορεί να δούμε κομήτες να έρχονται προς τη γη με καταστροφικά αποτελέσματα. Μπορεί να χτυπηθούμε από περισσότερους μετεωρίτες. Αυτό ήδη συμβαίνει. Πέρσι, πολλά αντικείμενα χτύπησαν τη γη. Αυτά που θα περίμενε κανείς συμβαίνουν, φαίνονται από το νότο. Δεν έχω συγκεκριμένο χρόνο να δώσω. Δε βάζω ημερομηνίες σε τέτοια γεγονότα αν δεν έχω στοιχεία, και πασχίζω να αποκομίσω στοιχεία.
Αυτά είχα να πω. Να είστε προετοιμασμένοι. Τζιμ Μακένι εδώ. Είμαστε σίγουρα σε ένα σταυροδρόμι. Καληνύχτα σας.

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

πηγη

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger