"Ζορίζονται" και αναβάλλουν για Κ.Δευτέρα την κρίσιμη συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 0 σχόλια


Αναβλήθηκε για την Καθαρά Δευτέρα η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Ολομέλειας της κυπριακής Βουλής για έγκριση της συμφωνίας με το Eurogroup.
Νωρίτερα, η προγραμματισμένη για τις 11.00 ενημέρωση των βουλευτών από τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη αναβλήθηκε επίσης για την Καθαρά Δευτέρα και αυτό μάλλον σημαίνει ότι παίρνει παράταση η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη δήμευση των καταθέσεων.
Είχε προηγηθεί, νωρίς το πρωί της Κυριακής, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία διεξήχθη σε πολύ βαρύ κλίμα. Ακολούθως, ο Κύπριος πρόεδρος συναντήθηκε με την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στο προεδρικό μέγαρο. Το περιεχόμενο των δύο συναντήσεων αφορούσε το νομοσχέδιο για την εφαρμογή των προνοιών του προγράμματος.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργικό εξετάστηκαν εναλλακτικές λύσεις. Καθώς φαίνεται, η καθυστέρηση στις διαδικασίες οφείλεται στην επεξεργασία ενός «plan B», για την περίπτωση που το νομοσχέδιο επικύρωσης της συμφωνίας με το Eurogroup δεν «περάσει» από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger