Facebook στο αθόρυβο, απενεργοποίησε τις ηχητικές ειδοποιήσεις

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 0 σχόλια



Αν συνηθίζετε να συνομιλείτε με τους φίλους σας στο Facebook μέσω προσωπικών μηνυμάτων σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να ακούτε συνεχώς τον ίδιο μουντό ήχο που σας ειδοποιεί κάθε φορά που ένα νέο μήνυμα καταφθάνει στο inbox του λογαριασμού σας. To Facebook αποφάσισε επιτέλους να δώσει τη δυνατότητα στους εκατομμύρια χρήστες να θέσουν τις ειδοποιήσεις στο «αθόρυβο» σταματώντας μία και καλή τις, ενοχλητικές πολλές φορές, ηχητικές ειδοποιήσεις.

Η απενεργοποίηση των ηχητικών ειδοποιήσεων μπορεί να γίνει μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, πατήστε στο “εικονίδιο τροχό” που βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας και πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account settings).
Facebook στο αθόρυβο, τέλος στις ηχητικές ειδοποιήσεις
Στη σελίδα των ρυθμίσεων που θα μεταφερθείτε πατήστε στην επιλογή Ειδοποιήσεις (Notifications) της αριστερής στήλης. Στην πρώτη επιλογή της ενότητας Πώς λαμβάνετε ειδοποιήσεις (How you get notifications) πατήστε στο σύνδεσμο Προβολή (View) και ξε-τικάρετε την επιλογή Να ακούγεται ήχος κάθε φορά που φτάνει νέα ειδοποίηση (Play a sound when each new notification is received).
ΜΑΘΕ: Το Facebook θύμα hackers, πως να προστατευτείς
Facebook στο αθόρυβο, τέλος στις ηχητικές ειδοποιήσεις
Τέλος, πατήστε Αποθήκευση αλλαγών (Save changes) για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Αυτό ήταν! Οι ειδοποιήσεις (notifications) από το Facebook θα συνεχίσουν να εμφανίζονται κανονικά με τη διαφορά ότι πλέον θα είναι «αθόρυβες» χωρίς να σας ενοχλούν.


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger