EKTAKTO..!!! ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ.!!

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 0 σχόλια


 Γενική αναπροσαρμογή των μισθών λόγω αύξησης του κόστους διαβίωσης για όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, 2% στο βασικό μισθό.Επιπλέον αύξηση σε όλους τους συνταξιούχους: 75 ευρώ μικτά ...

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης για το 2012-13 είχαμε αυξήσεις μισθών ή οι μισθοί ήταν χωρίς μεταβολή. Τα στοιχεία αναφέρονται για το έτος 2011-12 και σε κάποιες χώρες οι μισθολογικές αναπροσαρμογές αρχίζουν με την έναρξη του ημερολογιακού έτους (2012). Οι χώρες που οι μισθοί μειώθηκαν είναι η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Σλοβενία.2011-12:


Η νέα αύξηση των μισθών  καταγράφηκε εν μέσω δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών που εκφράζουν ανησυχίες για τον πληθωρισμό -ο οποίος επίσημα ξεπέρασε το 9% τον φεβρουάριο για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια και πλέον- και ειδικά τις τιμές των τροφίμων, που κατέγραψαν αύξηση 12% σε ετήσια βάση τον περασμένο μήνα, αλλά και για τις τιμές των ακινήτων, που συνεχίζουν να ανεβαίνουν παρά τις προσπάθειες των αρχών να αποκλιμακώσουν το ράλι τιμών.
Την Κυριακή η ΕΚΤ κεντρική τράπεζα αύξησε τα επιτόκια για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο από τρεις μήνες. Ο Υπουργός Κ.Στουρνάρας σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό εθνικής εμβέλειας είπε ότι η κυβέρνηση θα ελέγξει τον πληθωρισμό και θα  κάνει αυξήσεις 3% στο κατώτατο μισθό..Οι αυξήσεις των τιμών "κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη για όσους ζουν με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα", τόνισε, αλλά πρόσθεσε ότι "είμαστε σε θέση να ελέγξουμε το γενικό επίπεδο των τιμών" και εξέφρασε αυτοπεποίθηση ότι οι τιμές των ακινήτων θα επανέλθουν σε "λογικά επίπεδα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ.. VIDEO


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger