ΘΡΑΣΟΣ ! Προκαλεί ξανά ο στούρνος !!

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 0 σχόλια

Σε μια προσπάθεια να δείξει ότι συμπάσχει με την κοινωνία που καθημερινά εξαθλιώνεται με τις καταστροφικές αποφάσεις του, ο Γιάννης Σουρνάρας προκαλεί το λαό με τις δηλώσεις του.

«Καταλαβαίνετε τον αντίκτυπο της πολιτικής σας;», ρώτησε ο δημοσιογράφος του BBC τον Γιάννη
Στουρνάρα.
Για να λάβει την απάντηση του υπουργού Οικονομικών:
«Καταλαβαίνω πολύ καλά, από την οικογένειά μου, από την μητέρα μου, από τους φίλους μου, από τους ανθρώπους τους οποίους συναντώ και συνομιλώ».

Θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά ο κ. Σουρνάρας αντιλήφθηκε τα λάθη του, συνειδητοποίησε την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί και προτείνει.
Ωστόσο η συνέχεια της απάντησή του, μας επανέφερε στην πραγματικότητα.

«Όμως πιστέψτε με, είμαι πεπεισμένος ότι δυστυχώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Εάν δεν εφαρμόζαμε αυτό το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πείσει τα κοινοβούλια τόσων χωρών να υπερψηφίσουν το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Φοβάμαι ότι χωρίς τα χρήματα αυτού του πακέτου διάσωσης ότι η Ελλάδα θα βρισκόταν εκτός της ευρωζώνης».
«Κι αυτό θα ήταν καταστροφή», υποστήριξε ο κ. Στουρνάρας.

Μάλιστα ανέφερε στην συνέντευξή του στο βρετανικό δίκτυο ότι «υπάρχει σίγουρα μια αχτίδα ελπίδας, ένα φως στην άκρη του τούνελ».
Ένα φως, το οποίο λογικά μόνο ο ίδιος βλέπει, αφού ο ελληνικός λαός είναιχειρότερα από ποτέ.
Το καλύτερο βέβαια ο κ. Στουρνάρας το κράτησε για το τέλος αφού δήλωσε ότι«τώρα που η Ελλάδα έστριψε τη γωνία απολαμβάνει τη δουλειά του».

Τι ακριβώς απολαμβάνετε κ. Στουρνάρα;
Να βλέπετε τους φίλους και τους συγγενείς σας να εξαθλιώνονται μέρα τη μέρα; (εσείς ο ίδιος το είπατε στην συνέντευξή σας!)
Απολαμβάνετε την εικόνα ενός λαού στα συσσίτια για ένα πιάτο φαγητό επειδή εκεί τους οδήγησαν τα μέτρα σας;
Αισθάνεστε ότι δικαιώθηκαν οι κόποι σας επειδή μαθητές λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, οι αυτοκτονίες των απεγνωσμένων και χρεωμένων Ελλήνων είναι καθημερινό φαινόμενο;
Τι από όλα τα παραπάνω σας κάνουν να απολαμβάνεται τη δουλειά σας κύριε Στουρνάρα;

ΠΗΓΗ
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger