«Την βίασα και την έπνιξα με μια ποδιά»

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 0 σχόλια



Ο Ρίτσαρντ Χούτεν καταδικάστηκε την Τετάρτη, με τις κατηγορίες ότι στραγγάλισε μέχρι θανάτου την Τάρα Γουίλενμποργκ, τη στιγμή που τη βίαζε στο διαμέρισμά της, στο Κλάρκσβιλ της Ιντιάνα, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Η απολογία του είναι κυνική και σοκάρει. “Απλά ξέφυγα στο ….
κεφάλι μου. Έχασα τον έλεγχο” είπε ο Χούτεν, μπροστά σε πλήθος δημοσιογράφων, στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Κλαρκ. Φορώντας μία πορτοκαλί φόρμα φυλακής, ο 49χρονος άντρας περιέγραψε ήρεμος τα τρομακτικά γεγονότα που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο της νεαρής κοπέλας.
“Έφυγα από το μπαρ με τους φίλους μου και την κοπέλα μου και γύρισα σπίτι. Τότε είδα την Γουίλενμποργκ να κάθεται στα σκαλιά, μπροστά στο σπίτι της” ξεκίνησε. “Μπήκα στο σπίτι μου και, μετά από λίγο, βγήκα πάλι έξω, και την είδα να είναι ακόμα εκεί. Πήγα και την ρώτησα αν ήθελε να φασωθούμε, και έτσι μπήκαμε στο σπίτι της και ξεκινήσαμε να φασωνόμαστε και όλα τα υπόλοιπα”.
Ο Χούτεν συνέχισε, αναφέροντας πως όταν η 17χρονη του αντιστάθηκε, την τράβηξε βίαια στο δωμάτιό της, όπου την έπνιξε την ώρα που την βίαζε. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, “έπνιξε” τις κραυγές της. “Δεν είχα αντιληφθεί πόσο δυνατά πίεζα τον λαιμό της. Την έπνιγα” τόνισε στους δημοσιογράφους. Όπως ανέφερε, στη συνέχεια προσπάθησε να συνεφέρει την άψυχη κοπέλα μέσω τεχνητής αναπνοής, όμως ήταν πολύ αργά, και γι’ αυτό έδεσε μία ποδιά γύρω από τον λαιμό της, προκειμένου να κάνει τον θάνατό της να φανεί σαν αυτοκτονία.
Εν συνεχεία, ο 49χρονος επέστρεψε σπίτι του και μάζεψε γρήγορα μερικά ρούχα, λέγοντας στην κοπέλα του πως έπρεπε να πάει από νωρίς στη δουλειά. “Ήμουν αγχωμένος, ξέρετε. Προσπαθούσα να σκεφτώ τί θα κάνω, επειδή μόλις είχα διαπράξει ένα φρικτό έγκλημα” είπε.
Σύμφωνα με τον Χούτεν η δολοφονία που διέπραξε δεν ήταν προμελετημένη, αλλά το αποτέλεσμα “μιας άσχημης συγκυρίας”.
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger