Προφητεία Γέροντα Παϊσιου: «Διαλύεται η Ευρώπη λόγω…..»

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 0 σχόλια

Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας! Αμφισβητείται το ευρώ. Εξεγείρονται οι κοινωνίες. Αναβιώνουν έχθρες μεταξύ των κρατών. Αυτή ήταν η προφητεία του Γέροντα Παϊσιου.
(Δείτε και μετά την προφητεία )
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ...

Σταύρος Βαλίδης, πρώην διοικητής Αστυνομικού τμήματος τού Αγίου Όρους.
Τον Γέροντα Παϊσιο τον γνώρισα, όταν με αξίωσε ό Θεός να υπηρετήσω ως διοικητής τού Αστυνομικού Τμήματος τού Αγίου Όρους.
Τον Νοέμβριο τού 1991 μαζί με έναν συνάδελφο αστυνομικό κατηφορίσαμε από τις Καρυές για το κελί του.
Εκείνη την εποχή ξέραμε καλά ότι, αν την ημέρα έμπαιναν 300 προσκυνητές, οι μισοί από αυτούς πήγαιναν στον πατέρα Παϊσιο…
Στην επάνω πόρτα τού φράκτη σε καλωσόριζε μια πινακίδα πού έγραφε » κεραστείτε » και από κάτω υπήρχε ένα κουτί με λουκούμια. Υπήρχε ακόμη τρεχούμενο νερό και μερικά σιδερένια κύπελλα για να πίνουν οι προσκυνητές.
Όταν φθάσαμε, ήταν ευτυχώς εκεί και σκάλιζε τον κήπο του.
Εκείνο πού μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν ότι ό Γέροντας, αν και απομονωμένος από τον κόσμο, γνώριζε σχεδόν τα πάντα πού συνέβαιναν, από πλευράς αστυνομεύσεως και εθνικής ασφάλειας και αφορούσαν το Άγιο Όρος. Ήταν ακόμη ενήμερος για όλα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα.
Μου έλεγε, ότι οι ξένες δυνάμεις στην Ευρώπη με τα τεράστια κεφάλαια πού διαθέτουν, έχουν σαν στόχο να αλλοιώσουν τις αρχές, τις παραδόσεις, και τούς θεσμούς τού Αγίου Όρους. Το πολύ χρήμα, οι ανέσεις, τα περιουσιακά στοιχεία, ή διάνοιξη δρόμων, τα μηχανήματα, και οι ευκολίες, ήτανε θέματα πού τον προβλημάτιζαν.
Θυμάμαι κάποια φορά, πού είχα συνοδεύσει ως διοικητής τής Αστυνομίας τρεις ξένους επισήμους, πού ήθελαν να γνωρίσουν τον » μεγάλο ασκητή Παϊσιο «, μέσα από όσα είχαν ακούσει γι΄ αυτόν στην πατρίδα τους.
Ένας από αυτούς τον ρώτησε για την Ενωμένη Ευρώπη, και πήρε την εξής απάντηση.
– Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα…
Οι επίσημοι απόρησαν μη μπορώντας να καταλάβουν την κρυπτογραφημένη απάντησή του. Αργότερα πού τον ρώτησα τι σημαίνει , ότι είναι ακόμη ζεστό το αίμα, μου είπε.
– Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τούς πατεράδες και τούς θείους τους.
Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ό ένας τον άλλο «σύμμαχε» και να το εννοεί;
Μη βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν τής Οικονομίας. Θα βγει ό Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε…


πηγη

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger