ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.!!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 0 σχόλια


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΑΡΧΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΗΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΑΜΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΤΟΥ 1909 ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 1917 ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ , ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1936-1940.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ-ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ-ΜΠΑΚΟΥ ΚΛΠ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ.
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚΡΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΚΟΝΕ ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ . ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...
ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ....ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..../ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ...ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΕΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΜΙΑΣ ΒΑΘΙΑΣ, ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.
ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΝΝΑΠΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΡΥΛΑΝΤ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤ ΤΕΙΕΡ ΜΑΧΑΝ". ΗΤΑΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ.

 Dr.Athan Drougos

http://unex-pect-ed.blogspot.gr/

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!


Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger