ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕ!! Λιποθυμα παιδιά στην Ιερισσό - Κλιμακώνεται η ένταση [foto]

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 0 σχόλια

Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους κατοίκους της Ιερισσού αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συγκρούσεις, φωτιές από τους κατοίκους, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων στους κατοίκους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα να υπάρχει αναπνευστικό πρόβλημα...

και στο σχολείο που βρίσκεται δίπλα αλλά και σε ένα ιατρείο. Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα, πολλά από αυτά λιποθύμησαν, ενώ γιατροί έχουν φτάσει στο σημείο για να βοηθήσουν.


Αφορμή για τα επεισόδια, η πληροφορία για 5 νέες προσαγωγές κατοίκων της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας, για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές. Οι ίδιες πληροφορίες - που πάντως δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα από την αστυνομία - αναφέρουν ότι οι δύο θα μεταφερθούν στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης. 

Τα ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση δακρυγόνων, με τους κατοίκους να υποστηρίζουν ότι πολλά έχουν πέσει ακόμα και μέσα σε σχολείο. Οι κάτοικοι έχουν ανάψει φωτιές προκειμένου να διαλύσουν την αποπνικτική ατμόσφαιρα των δακρυγόνων και να προστατευτούν από τα ΜΑΤ. 

Σύμφωνα με το seleo.gr, οι 5 μεταφέρθηκαν στην Ιερισσό, με κλούβες των ΜΑΤ και 7-8 αστυνομικά αυτοκίνητα για να γίνει έρευνα στα σπίτια τους. Οι κλούβες έχουν σταματήσει στη διασταύρωση για Ξηροποτάμι. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από τους κατοίκους τις Ιερισσού, η αστυνομία θέλει να περάσει στο χωριό για να κάνει έρευνες σε σπίτια, αλλά οι κάτοικοι απάντησαν πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την παρουσία δικαστικού αντιπροσωπου και δεν είναι απαραίτητη η παρουσια της αστυνομίας. Η απάντηση της αστυνομίας ήταν: "Δεν θα μας υποδείξετε εσείς πως θα γίνει".




Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

Κατασκευή οικονομικών ιστοσελίδων
 
Copyright © 2013. Unexpected - Wra Drasis - All Rights Reserved. Designed by mosaic
Proudly powered by Blogger